2 oktober 2011
18:50

Kärra IBK

Referat: Härryda IF - Kärra IBK

I söndags var det äntligen dags för Härrydas stolthet att göra premiär i innebandys finrum, Division 6. På andra planhalvan stod Kärra IBK. En storpublik på ca 50 pers hade samlats i Landvetter Idrottshall (Härrydas borg) för att äntligen få njuta av deras favoritlag. Publiken hann knappt sätta sig ner för att Härryda fick en smakstart på matchen med mål efter bara 14 sekunder. Oscar Kamila stod för lagets första seriemål genom tiderna. Härryda satte genast hög press på motståndarna och skapade massor med chanser. Tillslut så trillade även 2-0 och 3-0 in. En utmärkt första period följdes upp av en minst lika bra andra period där vi forsatte att rulla runt bollen och skapa chanser. 4-0 kom ganska så tidigt och det stod 6-0 inför den sista perioden. Härrydas första utvisning genom tiderna stod Joel Gustavsson för. Det blev som tur var bara en två-minutare. Kärra ville vara lite värre och en kille i deras lag fick en fem-minutare och matchstraff efter en ful tackling på Erik. I den tredje perioden ökade Härryda på sin ledning till hela 8-0 och var bara 2 minuter och 35 sekunder från att hålla nollan i matchen, helt otroligt! Vi skapade massor med chanser och siffrorna hade lätt kunnat bli tvåsiffriga.

Det blev alltså 8-1 till Härryda mot Kärra IBK! Härryda bjöd på vackert spel och visade mycket kämparglöd. Publiken njöt på läktaren. En riktigt bra start på säsongen.